بسیاری از کسب و کار ها تا قبل از شیوع کرونا فعالیت در شبکه های اجتماعی را آغاز کرده بودند. ممکن است خود شما نیز فعالیتتان را برای برند سازی در شبکه های اجتماعی شروع کرده باشید. در عصر حاضر که اینترنت در دسترس همه است و فراگیر شده؛ تمایل مردم به خرید اینترنتی بیشتر شده و بازار های آنلاین رو به رشد هستند. استفاده ازین بازار بالقوه میتواند پتانسیل معرفی کسب و کار ها را افزایش دهد. در پی شیوع کرونا ویروس نیز یکی از اساسی ترین کار هایی که کسبه میتوانند انجام دهند سرمایه گذاری برای گسترش بازار آنلاین خود است. آشنایی مشتریان بالقوه با برند شما در بازار های آنلاین، چه شبکه های اجتماعی و چه وبسایت خودتان و … میتواند فرصت خوبی را برای شما ایجاد کند. اگر حتی مشتریان در حال حاضر ثبت سفارش نکنند؛ باز هم با برند شما و محصولات و خدمات شما آشنا شده اند و این میتواند یک سرمایه گذاری برای کسب و کارتان باشد تا بعد از اتمام قرنطینه بتوانید بخشی از ضرر ها را جبران کنید و در نهایت توانستهاید علاوه بر بازار سنتیتان بازاری جدید را برای خود ایجاد کنید.
بر اساس اخبار بانک مرکزی، ستاد اقتصادی دولت مصوبه ای در خصوص اعطای ۷۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد به واحدها و کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا را اجرایی خواهد کرد. کسب و کار ها میتوانند با استفاده ازین وام بخشی از ضرر ها را جبران کنند و به چرخه اقتصادی بازگردند. لازم به ذکر است بازپرداخت اقساط این تسهیلات، دو ساله است و برای شروع بازپرداخت اقساط، تنفس چند ماهه در نظر گرفته خواهد شد.
سازمان مالیات کشور در پی متضرر شدن کسب و کار ها مصوبهای در جهت حمایت مالیاتی کسب و کار های آسیب دیده ابلاغ کرد. به گزارش خبرگزاری تسنیم بخشنامهای به مدیران کل امور مالیاتی در حمایت مالیاتی از گروه های اقتصادی آسیب دیده به سبب شیوع کرونا ویروس ابلاغ شده است. گروه های اقتصادی متضرر عبارتند، از مراکز تولید غذای آماده، مراکز کردشگری، حمل و نقل عمومی، دفاتر خدمات مسافرتی، مراکز تولید و توزیع پوشاک، توزیع آجیل و خشکبار، مجتمعهای ورزشی، مراکز فرهنگی و آموزشی، مراکز تولید و توزیع صنایع دستی. سررسید پرداخت مالیات بر ارزش افزوده مربوط به دوره چهارم سال 1398 برای گروه های مذکور تا پایان اردیبهشت تمدید شد. همچنین عملیات اجرایی و مسدود سازی حساب های بانکی نیز تا ابتدای خرداد متوقف شد. این عمل میتواند دلگرمیای برای صاحبان کسب و کار ها باشد که در این اوضاع دغدغه مالیاتی نداشته باشند و با سایر ارگان ها جهت جلوگیری از شیوع این ویروس همکاری کنند.
اگر همه چی کند پیش میره، این زمان ایده آلی است برای ایده پردازی دربارهی این که چگونه میتوانید محصولات یا خدمات خودتون رو ارتقاء بدید. برای کسب و کارتان مطالعه کنید؛ هدف گذاری کنید و برنامهای اجرایی بنویسید که بتوانید طبق آن هدف هایتان را میسر کنید. روی زمان سرمایه گذاری کنید زمانتون رو با دیدن سریال و … هدر ندید.